Település:

Városrész:

Ingatlan típus:

Minimum Ft:

Maximum Ft:

Lakható összterület min. (m2)

Lakható összterület max. (m2)

- vagy -
Keresés a reklámszövegben

- vagy -
Ingatlan kódja
Rendezés
Ár szerint
Sorszám szerint


Ha ingatlant szeretne bérelni vagy akár vásárolni, irány az Ingatlanok.hu, ahol naprakész ingatlan adatbázis várja rengeteg hirdetéssel és hasznos funkciókkal, amelyek segítik abban, hogy megtalálja, amit keres.

 


KÖSZÖNTJÜK HONLAPUNKON!Cégünk a HAZAVÁRLAK LAKÁSCENTRUM Kecskeméti Ingatlaniroda, 2004 óta működik , aktív szereplője Kecskemét és térsége ingatlanpiacának. www.hazavarlak.hu oldalunkon megtalálja az ingatlanközvetítő irodánk eladó, kiadó ingatlan ajánlatait. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók Kecskemét és környékén lévő eladó használt és új társasházi téglaépítésű lakások, nagyszámban szerepelnek panellakások, családi házak, sorházak, ikerházak, építési telkek, luxus ingatlanok valamint egyedi igényeknek megfelelően vállalkozási, kereskedelmi, ipari ingatlanok, és iparterületek. Ingatlanirodánk albérletekkel, kiadó lakásokkal, családi házakkal, kiadó irodákkal bővítette kínálatát.

Felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítik ügyfeleinket a tökéletes választásban.

Közvetítői jutalékunk eladás esetén 2.5 % - tól 3.5% - ig, bérbeadás esetén, 1 havi bérleti díj, kizárólagosság és rejtett költségek nélkül.
Önnek, mint eladónak, bérbeadónak kizárólag csak akor kell megfizetni az ingatlaniroda munkadíját, ha azt a HAZAVÁRLAK LAKÁSCENTRUM adta el, vagy adta bérbe.
Alapesetben minden ügyfelet kísérünk, bemutatjuk az ingatlant, segítjük az egyeztetéseket, az ár alkut, részt veszünk a szerződés előkészítésében, összegyűjtjük a szerződő felek adatait, kiváltjuk az ingatlan tulajdoni lapját.
A Tulajdonos igénye szerint címkiadás is lehetséges, ekkor az ingatlan bemutatása és az egyeztetés a tulajdonos feladata, de igény esetén az ár alkuban és a szerződés előkészítésében segítünk.
Segítjük az ingatlan tulajdonost a kínálati ár kialakításában, de az árat minden esetben a tulajdonos határozza meg.

AMIT KINÁLUNK:

  • Elsősorban, mint Kecskeméti Ingatlaniroda a térségben lévő új és használt lakások eladásával, illetve albérlet közvetítéssel foglalkozunk. Természetesen családi házak, építési telkek, ipari és kereskedelmi ingatlanok, irodák, eladásával és bérbeadásával kapcsolatos közvetítői tevékenységet is végzünk.
  • Bérbe adott lakások kezelése
  • Hitel felvétellel kapcsolatos tanácsadás és teljes körű ügyintézés
  • Ügyvédi közreműködés

HA ÖN VENNE, VAGY ELADNA, forduljon hozzánk bizalommal, mi segítünk!!

HA ÖN BÉRBEADNA, VAGY BÉRELNE nálunk a legjobb helyen, jár!!

« Vissza «